Logo da.boatexistence.com

Går ocotillos i dvale?

Indholdsfortegnelse:

Går ocotillos i dvale?
Går ocotillos i dvale?

Video: Går ocotillos i dvale?

Video: Går ocotillos i dvale?
Video: АСМР 😈 УЖАСНЫЙ ВИРТУАЛЬНЫЙ АССИСТЕНТ | ASMR Worst Reviewed Virtual Assistant 2024, Kan
Anonim

Den kan cykle igennem dette op til fem gange om året. 2. Du kan se, hvor mange vækstspring den har haft ved at se på dens stængler - Ligesom et træ laver ringe, når det går i dvale om vinteren, kan du se, hvornår en ocotillo går i dvale mellem regnen.

Hvor ofte skal du vande ocotillo?

Undgå overvanding af jorden, da for meget grundvand vil få plantens rødder til at rådne. Vand i stedet ved at sprøjte plantens stok og hold jorden fugtig. Vand nyplantede Ocotillos én gang om dagen (typisk i 10 minutter) og etablerede Ocotillos hver måned eller deromkring.

Hvorfor ser Ocotilloer døde ud?

Hvorfor er det nogle gange, at ocotillo lever og nogle gange dør? Det er norm alt på grund af vand. På en eller anden måde er problemet næsten altid forbundet med vand. Rødder kan dø, efter de er blevet plantet, eller de kan være døde på tidspunktet for plantning.

Hvad er levetiden for en ocotillo?

Ocotillo-grene kan nå højder op til 20 fod - det er én høj plante! Det anslås, at ocotillos kan leve op til 60 år, undersøgelser viser også, at nogle muligvis kan være over 100 år gamle.

Hvorfor har min ocotillo ikke blade?

Der er dog en chance for, at din ocotillo aldrig bærer blade eller de røde flag. Problemet er, at planteskoler ofte graver et par stokke op fra en etableret plante og opbevarer dem derefter inde i planteskolen, indtil de kan sælge dem Nogle gange sidder stokkene for længe, bliver rigtig tørre og så aldrig optræde.

Anbefalede: