Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man bruge input i python?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man bruge input i python?
Hvornår skal man bruge input i python?

Video: Hvornår skal man bruge input i python?

Video: Hvornår skal man bruge input i python?
Video: #18 Python Tutorial for Beginners | User input in Python | Command Line Input 2024, Kan
Anonim

Python-input i version 3. Indtastningsfunktionen tillader en bruger at indsætte en værdi i et program. input returnerer en strengværdi. Du kan konvertere indholdet af et input ved hjælp af enhver datatype. Du kan f.eks. konvertere den værdi, som en bruger indsætter til et flydende kommatal.

Hvordan beder du om input i python?

I Python kan vi få brugerinput sådan her: name=input("Indtast dit navn: ") print("Hej", navn + "!") koden ovenfor beder blot brugeren om information, og udskriver, hvad de har indtastet.

Hvordan fungerer input i Python?

Sådan fungerer input-funktionen i Python: Når input-funktionen udføres, vil programflowet blive stoppet, indtil brugeren har givet et input.… Uanset hvad du indtaster som input, inputfunktion konverterer det til en streng, hvis du indtaster en heltalsværdi, konverterer stadig inputfunktion det til en streng.

Hvad er forskellen mellem input og raw_input i Python?

Dybest set er forskellen mellem raw_input og input, at returtypen af raw_input altid er string, mens returtypen for input ikke kun behøver at være streng. Python vil vurdere, hvilken datatype den passer bedst til. Hvis du har indtastet et tal, vil det tage det som et heltal.

Hvad er forskellen mellem input og raw_input ?

Forskellen mellem begge er, at raw_input tager input, som det er givet af brugeren, dvs. i form af streng, mens funktionsinputtet konverterer/typecaster input fra brugeren til heltal.

Anbefalede: