Logo da.boatexistence.com

Har uams en tandlægeskole?

Indholdsfortegnelse:

Har uams en tandlægeskole?
Har uams en tandlægeskole?

Video: Har uams en tandlægeskole?

Video: Har uams en tandlægeskole?
Video: Det här är Äkta Hussvamp (Serpula lacrymans) 2024, Juli
Anonim

UAMS startede sit Center for Dental Education i 2012 med tanken om efterhånden at åbne en tandlægeskole Det omfatter en tandlægepraksis, hvor studerende på fjerde år ved University of Tennessee He alth Science Center College of Dentistry kan betjene rotationer og have kliniske erfaringer.

Kan du have tatoveringer på tandlægeskolen?

Husk, at din praksis generelt kan anstifte enhver dresscode, du ønsker, som inkluderer tatoveringer, så længe den ikke diskriminerer mod ansatte eller ansøgere baseret på beskyttede statusser. Så hvis du foretrækker, at personalet ikke har nogen synlige tatoveringer eller piercinger, kan du helt sikkert gøre det.

Er tandlægeskolen 4 år?

Tandlægeskolen varer typisk fire år, selvom en accelereret grad kun kan tage tre år at afslutte. Et tandlægeuddannelsesprogram involverer norm alt naturvidenskabelige kurser og en klinisk læseplan.

Er det ulovligt at udføre tandlægearbejde uden en licens?

Enhver, der ønsker at arbejde som tandlæge i en hvilken som helst stat, skal først modtage den juridiske bemyndigelse til at gøre det ved at erhverve en statslig tandlægelicens. … Statens licenskrav er lidt forskellige, men alle stater gør det til en forbrydelse at praktisere tandlæge uden at have en licens.

Hvad er de to typer lovbestemt lov?

Hvad er to typer lovbestemt lov? Strafferet og civilret.

Anbefalede: