Logo da.boatexistence.com

Dør Alison i smukke små løgnere?

Indholdsfortegnelse:

Dør Alison i smukke små løgnere?
Dør Alison i smukke små løgnere?

Video: Dør Alison i smukke små løgnere?

Video: Dør Alison i smukke små løgnere?
Video: Pretty Little Liars - 4x13 Ending ALISON IS ALIVE Reveal 2024, Kan
Anonim

Et år efter hendes forsvinden blev "Alisons lig" fundet begravet i baghaven til DiLaurentis-huset, der nu er beboet af St. Germain's. Obduktionen oplyste, at hun fik et slag i hovedet og efterfølgende blev kv alt til døde, med snavs i hendes lunger.

Hvem dræbte Alison DiLaurentis i smukke små løgnere?

I sæson 5 afsløres Alisons morder for også at være Big A I "A is for Answers" er den person, der forsøgte at dræbe Alison, og den person, der begravede hende, to forskellige mennesker. Jessica DiLaurentis så, hvem der slog Alison med en sten og begravede efterfølgende sin datter levende i den tro, hun var død.

Er Alison A i sæson 5?

Nu helt alene, Mona, med hjælp fra Lucas, overbeviser løgnerne om, at Alison er 'A' Efter at have fort alt pigerne, at hun har fundet beviser, der beviser, at Alison er 'A', Mona er angiveligt myrdet. Gennem Mike afsløres det, at Mona i en alliance med 'A' planlagde at forfalske sin død og indrammer Alison.

Kommer Alison tilbage til livet i smukke små løgnere?

The Liars ser Alison meget levende i slutningen af 4x13. I fyre, Grave New World er 4x13, hvilket er episoden, som Alison afsløres for at være i live.

Er Alison i live i sæson 4?

De finder senere Alisons kontakt, Mrs. Grunwald (Meg Foster), som fortæller dem, at Alison er i live Pigerne søger i Ravenswood for at finde hende, men hun møder dem tilbage ved Rosewood og bliver afsløret som den "gode" røde frakke og fortæller dem, at hun stadig er i fare, så hun ikke kan vende tilbage, før den er sikker.

Anbefalede: