Logo da.boatexistence.com

Er townes og ronnie van zandt relateret?

Indholdsfortegnelse:

Er townes og ronnie van zandt relateret?
Er townes og ronnie van zandt relateret?

Video: Er townes og ronnie van zandt relateret?

Video: Er townes og ronnie van zandt relateret?
Video: Ronnie Van Zant of Lynyrd Skynyrd Died This day October 20, 1977 2024, Kan
Anonim

Van Zandt eller Van Zant, er uden tvivl et meget sydligt klingende navn i sig selv, og både Skynyrd-brødrene og Townes kommer fra syd. Men Ronnie og Johnny er hjemmehørende i Jacksonville, Florida.

Hvem er Townes Van Zandt i familie med?

Townes forældre var Harris Williams Van Zandt (1913-1966) og Dorothy Townes (1919-1983). Han havde to søskende, Bill (1949-2009) og Donna (1941-2011). Harris var virksomhedsadvokat, og hans karriere krævede, at familien flyttede flere gange i løbet af 1950'erne og 1960'erne.

Hvem er Van Zant-brødrene?

Van Zant var en amerikansk musikalsk duo sammensat af brødrene Donnie Van Zant og Johnny Van Zant. Begge er brødre til afdøde Ronnie Van Zant, den originale forsanger for det sydlige rockband Lynyrd Skynyrd.

Hvem er Van Zandts bror?

Skuespiller Billy Van Zandt er Van Zandts halvbror, og skuespillerinden Adrienne Barbeau er hans tidligere svigerinde. Han har også en halvsøster ved navn Kathi, som er forfatter.

Hvem har Harry Styles datet fra Carolina?

Townes Adair Jones blev sat op på en blind date med Harry af hendes skuespillerinde, søster Gilland og nogle af hendes venner, og det er rapporteret, at de så ud til at slå det med det samme. Det så ud til at sætte et stort præg på Harry, da han senere skrev en sang, kaldet 'Carolina', om oplevelsen til hans debutalbum!

Anbefalede: