Logo da.boatexistence.com

Hvordan starter man en session?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan starter man en session?
Hvordan starter man en session?

Video: Hvordan starter man en session?

Video: Hvordan starter man en session?
Video: 🟢 $15,000 FOR 15 MINUTES - LIVE TRADING SESSION ON QUOTEX | Quotex Strategy | Quotex Trading 2024, Kan
Anonim

Før du kan gemme oplysninger i sessionsvariabler, skal du først starte sessionen. For at starte en ny session skal du blot kald PHP session_start-funktionen. Det vil oprette en ny session og generere et unikt sessions-id for brugeren.

Hvor starter jeg sessionen?

Du vil sætte session_start ; øverst på din side før enhver anden kode. Men hvis du bruger inkluderer til at gøre dit liv lettere, er det bedst at placere det helt øverst i en fil, der er inkluderet i alle filer.

Hvornår skal jeg starte en session?

du kan starte sessionen, når brugeren er godkendt. derefter kan du brugerrelaterede oplysninger i S_SESSION og få adgang til disse oplysninger hvor som helst. Du skal starte session efter at have bekræftet brugerens oplysninger, og derefter kan du indstille brugerens uid til sessionsvariabel.

Hvordan indsætter du en session?

  1. Du bør kun starte session én gang. I dit eksempel skal du bare bruge session_start på den første linje på page.php.
  2. session_start vil generere E_NOTICE, hvis sessionen tidligere blev startet. Du kan bruge @session_start til at ignorere det.
  3. Det genererer også E_NOTICE, hvis du bruger session_start, efter du har udskrevet HTML-kode.

Behøver jeg at starte sessionen på hver side?

Det skal være på hver side, du har til hensigt at bruge Variablerne i sessionen - såsom brugernavn og yndlingsfarve - er sat med $_SESSION, en global variabel. I dette eksempel er session_start-funktionen placeret efter en kommentar, der ikke udskrives, men før enhver HTML.

Anbefalede: