Logo da.boatexistence.com

Blev nordlig eksponering filmet i alaska?

Indholdsfortegnelse:

Blev nordlig eksponering filmet i alaska?
Blev nordlig eksponering filmet i alaska?

Video: Blev nordlig eksponering filmet i alaska?

Video: Blev nordlig eksponering filmet i alaska?
Video: Into The Unknown | 5 Unexplained Disappearances | Volume 2 2024, Kan
Anonim

Roslyn er stedet, hvor det ydre blev filmet til den finurlige tv-serie Northern Exposure fra 1990'erne, der foregår i den fiktive Cicely, Alaska.

Hvor blev Northern Exposure optaget?

Northern Exposure (1990–95), en populær tv-serie fra CBS, filmede dens ydre scener for den fiktive by Cicely, Alaska, i Roslyn og det omkringliggende område Fremhævet i åbningstitelsekvensen er Roslyn Cafe og en elg, sidstnævnte leveret af Washington State University.

Hvilken by i Alaska var Northern Exposure baseret på?

Byen i Alaska, der inspirerede 'Northern Exposure', er i en kamp om en lovlig pot. TALKEETNA, Alaska - Tilstedeværelsen af en marihuana-detailbutik har forårsaget en dyb kløft i denne sære turistby, hvor hundredvis af besøgende dagligt går rundt i gaderne og kigger i kunstgallerier og souvenirbutikker i historiske kahytter.

Hvor er den rigtige Cicely, Alaska?

Cicely er det fiktive bush-fællesskab med i CBS-serien Northern Exposure. Der er ikke noget sådant sted på Alaskas kort; showet er optaget i staten Washington.

Hvorfor forlod kokken Dave Northern Exposure?

Han måtte forlade showet på grund af tilbagevendende rygproblemer. Den eneste omtale af, at Dave rejser, er om 5.22, Holling siger "..plus Eugene, som har overtaget for Dave, mens han er på ferie. "

Anbefalede: