Logo da.boatexistence.com

Kan du bestige August?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bestige August?
Kan du bestige August?

Video: Kan du bestige August?

Video: Kan du bestige August?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Kan
Anonim

Den meget udfordrende 12 km Summit Trail er placeret i Mount Augustus National Park og tager vandrere til toppen af den største 'klippe' i verden, Mount Augustus. Dobbelt så højt som Uluru (Ayers Rock) vil den erfarne vandrer blive belønnet med omfattende udsigter over den omkringliggende slette til de fjerne områder.

Hvor lang tid tager det at bestige Mount Augustus?

Der er en vandresti for alle – fra stigningen til toppen (der tager 5-8 timer og kræver et højt fitnessniveau) til korte gåture i fladt terræn på 300 eller 500 m, og alt derimellem.

Er Mount Augustus en klippe eller et bjerg?

Mount Augustus er verdens største single rockDet har en central højderyg, som er næsten 8 kilometer lang, og det anslås, at de klippelag, der danner bjerget, er omkring 1.750 millioner år gamle og oprindeligt blev skabt af sand, grus og kampesten aflejret af et gammelt flodsystem.

Har du brug for en 4wd for at komme til Mount Augustus?

Mount Augustus ligger 430 km fra Carnarvon via Gascoyne Junction og 360 km fra Meekatharra. Vejene er grus, men velegnede til tohjulsdrevne køretøjer.

Hvordan kommer du til Mount Augustus?

Ved vej. De to vigtigste måder at komme til Mount Augustus Australien på er fra Carnarvon via Gascoyne Junction (430 km) eller fra Meekatharra (360 km). I øjeblikket er alle veje til Mount Augustus grus. Vejforholdene på Mount Augustus er velholdte, men forvent huller, dyk og flodleje.

Anbefalede: