Logo da.boatexistence.com

Var casper smart gift med jlo?

Indholdsfortegnelse:

Var casper smart gift med jlo?
Var casper smart gift med jlo?

Video: Var casper smart gift med jlo?

Video: Var casper smart gift med jlo?
Video: Jennifer Lopez - Same Girl (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Jennifer og Casper slog op i 2016, og MQB-dommeren åbnede op om deres forhold i et interview med Univision. Jeg var meget ung, jeg var 23 eller 24, hun var 18 år ældre, så hun var omkring 42 år gammel med to børn.

Hvor længe var Casper Smart og JLo sammen?

Casper Smart og Jennifer Lopez, der optrådte i pausen under Super Bowl i 2020, plejede at være et af de hotteste par i Hollywood. De datede i næsten fem år, hvor de havde et on-igen, off-igen-forhold.

Hvorfor gik JLo og Casper fra hinanden?

"Hun sparkede ham ud, fordi han var hende utro, og han blev fanget," sagde kilden. "Det skete for to år siden, og han lovede, at han aldrig ville gøre det igen, og når han gjorde det, var hun færdig. "

Hvordan mødte Jennifer Lopez Casper Smart?

Casper Smart mødte Jennifer Lopez første gang i 2011, da han blev ansat som en af hendes backup-dansere. De udviklede et forhold, der var on-and-off, der varede fem år og sluttede i 2016. JLo er nu forlovet med Alex Rodriguez.

Hvornår datede Casper og JLo?

Beau 'Casper' Smart

Kun fire måneder efter at have skilt sig fra Anthony, begyndte "Dinero"-sangeren at date backup-danseren i november 2011. Lopez ansatte senere Smart som kreativ direktør for hendes All I Have-residency i Las Vegas.

Anbefalede: