Logo da.boatexistence.com

Kører der lokale tog i Mumbai?

Indholdsfortegnelse:

Kører der lokale tog i Mumbai?
Kører der lokale tog i Mumbai?

Video: Kører der lokale tog i Mumbai?

Video: Kører der lokale tog i Mumbai?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Juli
Anonim

Tjenesterne blev gradvist genoptaget, men kun offentligt ansatte og ansatte i væsentlige tjenester må rejse i lokale tog. … Med dette vil i alt 2.986 togtjenester køre på Mumbais forstadsnetværk fra mandag.

Hvornår lokale tog starter i Mumbai?

Mumbai Låser op: Lokale togforbindelser starter fra 15. august for fuldt vaccinerede personer. Som en stor lettelse og afslapning for Mumbaikars meddelte Maharashtra CM Uddhav Thackeray, at de fuldt vaccinerede kan begynde at rejse i Mumbais lokale fra den 15. august efter at have ansøgt om et pas.

Kan jeg rejse med lok altog nu?

I øjeblikket vil kun fuldt vaccinerede passagerer få lov til at rejse med lok altog. Pendlerforeninger har dog krævet, at selv dem, der får en enkelt dosis, skal lukkes ind.

Kan jeg rejse i det lokale Mumbai?

På nuværende tidspunkt må kun statsansatte og ansatte i essentielle tjenester rejse i lok altog … I den første fase er de, der har taget begge doser af vacciner og har gennemført 14 dage efter at have taget den anden dosis, vil få lov til at rejse med de lokale tog.

Er tog startet i Mumbai?

Mumbais lokale togtjenester vil starte fra den 15. august for personer, der har taget begge doser af Covid-19-vaccine, meddelte Maharashtra-chefminister Uddhav Thackeray søndag. … På nuværende tidspunkt er det kun statsansatte og ansatte i væsentlige tjenester, der må rejse i lok altog.

Anbefalede: