Logo da.boatexistence.com

Kan et hjemløb blive uoptjent?

Indholdsfortegnelse:

Kan et hjemløb blive uoptjent?
Kan et hjemløb blive uoptjent?

Video: Kan et hjemløb blive uoptjent?

Video: Kan et hjemløb blive uoptjent?
Video: Make it a Home Run, Promoting Interoperability, The Finale! 2024, Kan
Anonim

Optjente og uoptjente eksempler Der er to outs, når en batter slår en groundball for kort. Shortstoppet starter den, og løberen når første base. Den næste batter rammer et hjemmeløb Disse to runs er ufortjente, fordi fejlen skulle have været den tredje ud af inning.

Hvad kvalificerer sig som et uoptjent løb?

Definition. Et uoptjent løb er ethvert løb, der scorede på grund af en fejl eller en afleveret bold Ofte er det den officielle målscorers vurdering, om et specifikt løb ville have scoret uden det defensive uheld. Formålet med det uoptjente løb er at skelne, hvilke løb en pitcher er skyld i at tillade.

Hvordan løber jeg ufortjent?

Et løb tælles som uoptjent, når: En dej når basen på grund af en fejl (inklusive catchers interferens), der ville have trukket dejen ud, bortset fra fejlen, og senere scorer en løb i den omgang på nogen måde.

Hvad er et uoptjent holdløb?

Et "hold uoptjent løb" betragtes som optjent for den individuelle pitcher, men uoptjent for holdet, hvilket forårsager ubalancen Du kan køre hold-for-kamp-rapporten og se efter punktum (.) i ER-kolonnen for hurtigt at identificere, hvor du scorede mindst ét løb som "hold uoptjent. "

Er det en fortjent løbetur at stjæle hjem?

Et løb har scoret, opkrævet som et optjent løb til Peter, fordi den vilde pitch bidrager til et optjent løb. I en inning, hvor en batter-runner når første base på en catchers interference, tæller en sådan batter-runner ikke som et optjent løb, hvis han efterfølgende scorer. … Baker slår et hjem. Charlie slår ud.

Anbefalede: