Logo da.boatexistence.com

Hvad er et gratis vers?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et gratis vers?
Hvad er et gratis vers?

Video: Hvad er et gratis vers?

Video: Hvad er et gratis vers?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Fri vers er en åben form for digtning, som i sin moderne form er opstået gennem den franske vers libre form. Den bruger ikke konsekvente metermønstre, rim eller noget musikalsk mønster. Det har således en tendens til at følge den naturlige tales rytme.

Hvad er et eksempel på gratis vers?

Fri vers er navnet på poesi, der ikke bruger nogen streng meter eller rimskema. … William Carlos Williams' korte digt "Den røde trillebør" er skrevet på frie vers. Den lyder: "så meget afhænger / af / et rødt hjul / en bøjle / glaseret med regn / vand / ved siden af de hvide / kyllinger. "

Hvad er et frit vers i digt?

Fri vers er vers i linjer med uregelmæssig længde, rimer (hvis overhovedet) meget uregelmæssigt. Bemærk: I dag afviser nogle digtere og kritikere udtrykket 'frie vers' og foretrækker at tale om 'åben form' poesi eller 'blandet form' poesi.

Hvad betyder frit vers?

: vers, hvis meter er uregelmæssig i en eller anden henseende, eller hvis rytme ikke er metrisk.

Hvad gør et gratis vers til et gratis vers?

Fri vers er et litterært virkemiddel, der kan defineres som poesi, der er fri for begrænsninger af regulær meter eller rytme og ikke rimer på faste former Sådanne digte er uden rytme og rimskemaer, følg ikke almindelige rimskemaregler, men giv alligevel et kunstnerisk udtryk.

Anbefalede: