Logo da.boatexistence.com

Er slay the spire på PS4?

Indholdsfortegnelse:

Er slay the spire på PS4?
Er slay the spire på PS4?

Video: Er slay the spire på PS4?

Video: Er slay the spire på PS4?
Video: Slay the Spire - Announce Trailer | PS4 2024, Juli
Anonim

Hvis du ønsker at stige op til toppen af Spire, skal du vælge dine kort med omhu! Denne fusion af kortspil, der bygger kortspil og roguelike RPG, er allerede et hit, og nu er den på vej til PlayStation 4 den 21. maj.

Hvor meget koster slay the spire på PS4?

Ny og brugt (20) fra $9,99 GRATIS Forsendelse på ordrer over $25,00 afsendt af Amazon.

Er slay the spire på PS4 godt?

Med fremragende gameplay, fantastisk kunst og en rigtig god pris for, hvor mange timers spil du kan få ud af det, anbefaler jeg på det varmeste Slay the Spire. Jeg spillede PS4-versionen, hvilket er det, jeg dækker i denne anmeldelse, men jeg forstår, at spillet kører great også på dets andre platforme, og gameplayet er uændret.

Er slay the spire på PS nu?

Slay the Spire

Med hundredvis af kort at vælge imellem for at bygge dit dæk og stadigt skiftende layout og kampe, er hver rejse unik, når du forsøger at bestige Spire. … Slay the Spire er tilgængelig på PlayStation Now indtil den 6. december 2021.

Vil der blive dræbt spiret 2?

I øjeblikket er Slay the Spire 2.0 kun tilgængelig på pc, men Mega Crit siger, at porteringsarbejdet allerede er begyndt for konsolversioner af spillet. Det forventes at ankomme til Xbox One, PlayStation 4 og Switch efter en "lille forsinkelse ".

Anbefalede: