Logo da.boatexistence.com

Hvad er gulfinnet tun god til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er gulfinnet tun god til?
Hvad er gulfinnet tun god til?

Video: Hvad er gulfinnet tun god til?

Video: Hvad er gulfinnet tun god til?
Video: Facts: The Yellowfin Tuna 2024, Kan
Anonim

Gulfinnet: Kaldes også for ahi-tun, gulfinnet tun er højere i kviksølv end hvid tun eller skipjack. Den har også højt indhold af omega-3-fedtsyrer … “Den sælges hovedsageligt som 'light' på dåse eller 'chunk light' tun, og den fås også frisk og frossen. Det er også højt i omega-3'er. "

Er gulfinnet tun bedre for dig?

Skipjack og let tun på dåse, som er relativt lavt indhold af kviksølv, kan spises som en del af en sund kost. Albacore, gulfinnet og storøjet tun har dog et højt indhold af kviksølv og bør begrænses eller undgås.

Er gulfinnet tun bedre end almindelig tun?

Forskellen mellem hvid tun (albacore) og gulfinnet tun

Hvid tun (albacore), også kendt som Bonito del Norte, er betragtes som en overlegen tun på grund af sin udsøgte smag, glat tekstur og hvid tone. Gulfinnet tun har en rødlig farve, og teksturen er ikke så fin, men den bevarer en behagelig smag.

Hvad bruges gulfinnet tun til?

Ifølge Hawaii Seafood Buyers Guide bruges gulfinnet tun i vid udstrækning i rå fiskeretter, især sashimi. Denne fisk er også fremragende til at grille. Gulfinnet serveres ofte svitset sjældent.

Smager gulfinnet tun godt?

Gulfinnet tun har en medium-mild smag med meget fast tekstur Sammenlignet med andre tun er den mindre smagfuld end Bigeye, men mere smagfuld end Albacore. Kødet er dybt rødt, mens det er råt, bruges ofte til sashimi og er bedst ikke tilberedt gennemstegt, da det mister smag og bliver som pap.

Anbefalede: