Logo da.boatexistence.com

Kan du køre på en motoriseret scooter på fortovet?

Indholdsfortegnelse:

Kan du køre på en motoriseret scooter på fortovet?
Kan du køre på en motoriseret scooter på fortovet?

Video: Kan du køre på en motoriseret scooter på fortovet?

Video: Kan du køre på en motoriseret scooter på fortovet?
Video: Duane, Is That Right? E-scooters can drive on the sidewalks? 2024, Kan
Anonim

Tennessee. I henhold til den foreslåede lovgivning vil el-scootere være forpligtet til at have bremser, et hvidt lys foran på scooteren og et rødt lys eller reflektor på bagsiden. Ingen scooter må bruges på noget fortov, medmindre brug af cykler på fortove er godkendt af en lokal regering.

Er elektriske scootere lovlige på fortove?

Du kan ikke køre på en elektrisk scooter på et fortov. Ydermere, hvis du krydser et vejkryds, skal du gå scooteren på tværs. … At køre på vejen eller bruge cykelstien er at foretrække frem for at køre på fortovet.

Kan jeg køre på en scooter på fortovet?

Som en del af retssagen, udført af TFL og London Councils, er scooterne forbudt på fortove og begrænset til 15,5 mph. … Enhver, der kører på deres egen scooter, kan risikere en stor bøde og seks point på deres nuværende eller fremtidige kørekort.

Er motoriserede scootere gadelovlige?

New South Wales vejregler siger i øjeblikket, at "motordrevne fodscootere…kan ikke registreres og kan kun bruges på privat grund." Derfor det er ulovligt at køre på en elektrisk scooter i ethvert offentligt rum (vej eller gangsti) i New South Wales, bortset fra på privat ejendom.

Er elektriske scootere lovlige 2020?

Forsøg med e-scootere er begyndt i London, med ryttere lov til at leje maskinerne fra anerkendte ordninger og bruge dem på vejen. Brugen af private e-scootere på veje, fortove og i parker er fortsat ulovlig, mens lejede scootere kun kan bruges på vejen og er forbudt i parker og fortove.

Anbefalede: