Logo da.boatexistence.com

Synger zendaya i eufori?

Indholdsfortegnelse:

Synger zendaya i eufori?
Synger zendaya i eufori?

Video: Synger zendaya i eufori?

Video: Synger zendaya i eufori?
Video: euphoria | official song by labrinth & zendaya - “all for us” full song (s1 ep8) | HBO 2024, Kan
Anonim

Sangen Zendaya sang i 'Euphoria'-finalen bragte hele showet af én grund. … Til gengæld forlader Jules en fortvivlet Rue for tilsyneladende at falde tilbage og bryde ind i sang og dans på baggrund af et gospelkor. I finalen samarbejder Zendaya med Labrinth om "All For Us" i et øjeblik i fuld cirkel for showet.

Synger Zendaya i det sidste afsnit af Euphoria?

HBO's Euphoria afsluttede sit ottende afsnit og sæsonfinale søndag (4. august). Det sidste afsnit lod masser af ender løse, men Rue (spillet af Zendaya) indeholdt en ny sang, “All For Us” med Labrinth. … Sangens spøgende vokal og chants består af Zendaya, Labrinth og et kor.

Synger Zendaya faktisk i Euphoria?

Hun optræder på sangen "Rewrite the Stars", såvel som gruppenumre som "The Greatest Show" og "Come Alive." Det ville ikke være sidste gang, Zendaya sang for et projekt. I løbet af 2018 optrådte skuespillerinden for HBO's originale dramaserie Euphoria.

Synger Zendaya?

Just a Casual Reminder That Zendaya has an Incredible Singing Voice … Ud over at udgive et selvbe titlet album i 2013 og synge en romantisk duet med Zac Efron i filmmusicalen The Greatest Showman, Zendaya sang utallige popsange i løbet af sin tid på Disney Channels Shake It Up og K. C. Undercover.

Hvem dater Zendaya 2020?

“Spider-Man”-medstjernerne Zendaya og Tom Holland styrkede deres offscreen-romance med en passioneret makeout-session i Los Angeles torsdag. Parret blev fotograferet, mens de pakkede på PDA'en ved rødt lys under en solnedgangskørsel i Hollands $125.000 Audi-sportsvogn.

Anbefalede: