Logo da.boatexistence.com

Hvor kan man finde et udsmykket skjold?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kan man finde et udsmykket skjold?
Hvor kan man finde et udsmykket skjold?

Video: Hvor kan man finde et udsmykket skjold?

Video: Hvor kan man finde et udsmykket skjold?
Video: Hvordan folder man et hjerte i papir?? - Origami 2024, Kan
Anonim

De kan findes mange steder, især i East Necluda og Hebra-bjergene. Man kan være placeret i en skattekiste i Gatepost Town Ruins nær Oman Au Shrine. Alternativt er der en på Ridebanen. Skjoldet kan også fås på Selmie's Spot

Er det udsmykkede skjold sjældent i Botw?

The Emblazoned Shield er et skjold, der findes i Breath of the Wild. Den har en base Shield Guard på 3 og kan findes forskellige steder i Hyrule, men de er mest almindelige i Necluda-provinsen Hyrule.

Hvor er fiskerens skjold Botw?

One er tæt på Tawa Jinn Shrine i Rabella Wetlands i East Necluda. En anden er i en skattekiste i en fjendelejr nord for Parache Plains. Der er også i en skattekiste på en klippe nær Brynna Plain ved kysten af Lanayru Bay.

Hvor er det legendariske skjold i Botw?

HVOR FINDER DU HYLIANSKJOLDET. Desværre er Hylian Shield i fængslets kælder i Hyrule Castle. Der er flere ruter inde i Hyrule Castle, men den hurtigste (og stadig noget farlige) sti er i slottets sydvestlige hjørne.

Hvor får jeg Links skjold?

Sådan får du Hylian Shield

  • Du finder dette skjold i dybet af Hyrule Castle Dungeon. …
  • Den bedste måde at nå det på er ved at infiltrere den vestlige side af Hyrule Castle og lede efter indgange langs vestbredden, der fører under jorden.

Anbefalede: