Logo da.boatexistence.com

Hvorfor solgte arsenal coquelin?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor solgte arsenal coquelin?
Hvorfor solgte arsenal coquelin?

Video: Hvorfor solgte arsenal coquelin?

Video: Hvorfor solgte arsenal coquelin?
Video: Arsenal’s FOURTH Summer SIGNING? | 5 Things We LEARNED From Nurnberg vs Arsenal! 2024, Kan
Anonim

Den tidligere Arsenal-midtbanespiller Francis Coquelin forklarede, at han var nødt til at gå videre fra klubben i sidste måned efter glidede ind i en komfortzone i sine sidste år med Gunners. … "Det er ikke så nemt, når man har brugt 10 år et eller andet sted, men jeg havde brug for en ny udfordring," fort alte midtbanespilleren til det spanske outlet Clicanoo.

Hvem solgte Coquelin?

Valencia har solgt midtbanespillerne Francis Coquelin og Dani Parejo til lokalrivalerne Villarreal i et skridt, der har øget kritikken af klubbens ejer, Peter Lim. Parejo, Valencia-kaptajnen, forlader Mestalla efter ni år for et ukendt gebyr, hvor Coquelin afgår for 8 mio. EUR (7,2 mio. GBP).

Hvor meget solgte Arsenal Coquelin for?

£180Th. Arsenal Res. Arsenal Res. 1. juli 2008 £900Th.

Hvorfor solgte Valencia Dani Parejo?

(Reuters) - Valencia blev tvunget til at sælge midtbanespillerne Francis Coquelin og Dani Parejo til La Liga-rivalerne Villarreal på grund af øget økonomisk belastning forårsaget af coronavirus-pandemien, sagde præsident Anil Murthy på onsdag. … En tårefuld Parejo sagde farvel via en Zoom-nyhedskonference fra sit hus i onsdags.

Hvorfor sparkede Valencia Parejo?

Valencia-legenden Dani Parejo blev bogstaveligt t alt smidt ud af Valencia, da han sagde: Ingen fort alte mig årsagen til min afgang, de fort alte mig ikke, om det var pga. lønnen, eller det var en sportsrelateret årsag.” … Parejo fortjener ikke den behandling, det er uprofessionel og umenneskelig handling efter ofre han har givet klubben.

Anbefalede: