In indtastet et ord?

Indholdsfortegnelse:

In indtastet et ord?
In indtastet et ord?

Video: In indtastet et ord?

Video: In indtastet et ord?
Video: 24 и 25 октября напишите на бумаге эти магические сильные слова и носите с собой. Магия дня 2024, Oktober
Anonim

Input og input er begge acceptable datid af verbet "input", selvom verbet er afledt af "put", som sjældent ses som "putted". For navneordet "input", som f.eks. kan være noget, der er indtastet i en computer eller nogens råd, er "input" og "inputs" acceptable flertalsformer.

Er det indtastet eller imputeret?

"Imput" er en almindeligt misbrugt stavemåde og udtale af ordet "input." "Input" refererer til handlingen med at sætte noget ind, oftest vedrørende en dataproces eller anden funktion. … "Imput" er ikke et ord, på trods af hvad mange mener om det modsatte.

Er blevet indtastet betydning?

nutidsledsindtastning | datid og datidsled indtastet eller inputfor at lægge oplysninger ind i en computer eller andet elektronisk udstyr: Jeg har brugt morgenen på at indtaste data i computeren. SMART ordforråd: relaterede ord og sætninger. Betjening af computere.

Hvordan bruger du input i en sætning?

Eksempler på input i en sætning

Substantiv Jeg har brug for dit input til, hvad jeg skal have til aftensmad. Hun gav nogle værdifulde input i starten af projektet. Computeren får sit input fra et tastatur eller en mus. Denne videobåndoptager har flere lydindgange.

Hvad betyder dit input?

når du har et spørgsmål om et emne, men du vil have en andens mening om det samme emne.

Anbefalede: