Logo da.boatexistence.com

Er nina dobrev og paul wesley venner?

Indholdsfortegnelse:

Er nina dobrev og paul wesley venner?
Er nina dobrev og paul wesley venner?

Video: Er nina dobrev og paul wesley venner?

Video: Er nina dobrev og paul wesley venner?
Video: Funny Paul Wesley and Nina Dobrev 2024, Kan
Anonim

Nina Dobrev og Paul Wesley er nået langt, siden de mødtes under auditionprocessen til "The Vampire Diaries". … Selvom det er år siden serien sluttede, er Dobrev og Wesley stadig nære venner.

Er Nina Dobrev og Paul Wesley stadig venner?

'The Vampire Diaries' stjerner er venner nu Dobrev sagde, at de endte med at "komme til et godt sted." "Af alle tror jeg, at jeg nok ser ham [Wesley] mest og hænger ud med ham mest. Vi er nok de tætteste,” afslørede Dobrev. "Vi hænger meget ud.

Er Paul Wesley og Ian Somerhalder venner?

Skuespillere bliver ikke altid livslange venner med deres medskuespillere. Men det gjorde Paul Wesley og Ian Somerhalder meget. I et nyligt interview afslørede Wesley det øjeblik, han og Somerhalder med glæde husker som den aften, de virkelig havde forbindelse, mens de arbejdede på The Vampire Diaries.

Hvorfor kunne Nina og Paul ikke lide hinanden?

Taling to Entertainment Tonight sagde Paul, at han og Nina dybest set startede som fjendtlige og var enige i, hvad Nina sagde om, hvordan de "foragtede" hinanden i lang tid. Han forklarede: "Da vi først begyndte at optage The Vampire Diaries, var vi tot alt sammenstød Vi kom ikke sammen. Kreativt set var det bare ikke synkroniseret. "

Hvorfor er Damon hadet?

Damon angrede ikke over sine handlinger, indtil Elena tvang ham til at gøre det rigtige. … Dernæst bliver Damon had fordi han opførte sig som et surt barn, da Elena nægtede ham, hvilket fik ham til at dræbe sin bror, angribe hendes venner og tilfældige mennesker ved at ligge midt på vejen.

Anbefalede: