Logo da.boatexistence.com

Kysser ravn- og udyrdreng i titaner?

Indholdsfortegnelse:

Kysser ravn- og udyrdreng i titaner?
Kysser ravn- og udyrdreng i titaner?

Video: Kysser ravn- og udyrdreng i titaner?

Video: Kysser ravn- og udyrdreng i titaner?
Video: Teen Titans Go | Tom og Jerry | 🇩🇰 Dansk Cartoon Network 2024, Kan
Anonim

Selv om Beast Boy er såret af dette, elsker og holder han sig stadig af hende. Beast Boy forlader derefter Raven and the Titans for at blive mentor hos Teen Titans. … Efter et par store slagsmål beslutter Raven og Beast Boy at tale om deres forhold, som ender med et kys, og de bliver et par igen.

Ender Raven og Beast Boy sammen i Titans?

I "BBRAE", efter adskillige mislykkede forsøg med Beast Boy, der forsøgte at vinde Raven, bliver hun henrykt over den sang, Beast Boy skrev til hende. De bliver endelig et par og deler et romantisk kys i processen.

Dener Beast Boy og Raven i Teen Titans?

Beast Boy (kæreste/kærlighedsinteresse) … Beast Boy og Raven har et komplekst forhold, indtil de begynder at date i "BBRAE", selvom de stadig forbliver on-and-off. For det meste virker Raven konstant irriteret over Beast Boys umodenhed, mens Beast Boy er tiltrukket af Raven og flirter ofte med hende.

Samles Robin og Raven i Titans?

Helt ærligt, Raven og Dick Grayson var faktisk aldrig et par i tegneserierne. … Raven fik stadig fat i hele det med at have følelser, men så ud til at være i stand til at kontrollere sig selv undtagen når det kom til den tidligere Robin.

Fik Raven and Beast Boy en baby?

Beast Boy og Raven har datteren Arella Rita. Hun er født med grøn hud som Beast Boy og lilla hår som Raven. Tre år senere har de en søn ved navn Garfield Jr. Han er født identisk med sin far, før genetisk manipulation med blond hår og blå øjne!

Anbefalede: