Logo da.boatexistence.com

Betragtes titaner som allierede i skurk?

Indholdsfortegnelse:

Betragtes titaner som allierede i skurk?
Betragtes titaner som allierede i skurk?

Video: Betragtes titaner som allierede i skurk?

Video: Betragtes titaner som allierede i skurk?
Video: Krang: The crawling brain from Dimension X (TMNT 87) 2024, Kan
Anonim

Titaner betragtes ikke som allierede. Kortegenskaber, der henviser til allierede, inklusive The Gospel Truth og andre skurkebetingelser, gælder ikke for Titans.

Er Titans allierede i skurkskab?

Titaner er ikke allierede og vil ikke udløse betingelser, der leder efter allierede, såsom list eller manipulation.

Hvad gør allierede i skurk?

Allierede spilles til bunden af en Skurkes bord på et bestemt sted. Alle allierede har en styrke, som bruges til at afgøre, om de kan besejre en helt (selvom de tilhører en skurk uden besejringshandlinger, såsom Ursula eller den onde dronning).

Kan Titans blive fanget ved Olympusbjerget?

At få disse Titans til Mount Olympus vil tage 9 drejninger, hvis du bare bruger handlingerne Flyt et element eller allierede på dit bræt hver tur. … Det vil for alvor hjælpe dig med at få Titans til Olympus-bjerget! Du kan ikke flytte fangede Titans, og hvis du flytter en Titan to steder, tæller det som et træk, så du kan ikke bruge deres evner to gange.

Hvordan fungerer Dr facilier fortune bunke?

Facilier har en speciel mekaniker kaldet Fortune-bunken. Nogle kort, han spiller, går til Fortune-bunken, mens kort i hans Fate-dæk kan tilføje andre kort til den. Når han spiller The Cards Will Tell, afslører han tre kort tilfældigt fra Fortune-bunken. … Kort uden en Fortune-effekt kasseres simpelthen, hvis de afsløres.

Anbefalede: