Logo da.boatexistence.com

Har urvashi rautela ryddet iit?

Indholdsfortegnelse:

Har urvashi rautela ryddet iit?
Har urvashi rautela ryddet iit?

Video: Har urvashi rautela ryddet iit?

Video: Har urvashi rautela ryddet iit?
Video: THE FIRST INDIAN ACTRESS: URVASHI RAUTELA !! 2024, Kan
Anonim

Urvashi praler af at klare Indian Institute of Technology -- det mest prestigefyldte ingeniørinstitut i Indien -- med gode resultater. … Jeg har klaret IIT med rigtig gode resultater og skulle være ingeniør, afslørede Urvashi i et interview med Khaleej Times i 2017.

Hvilken IIT er Urvashi Rautela fra?

Urvashi Rautela - IIT Bhubaneswar bliver første IIT i… | Facebook.

Er nogen skuespiller en italiensk?

Jitendra Kumar, IIT Kharagpur Jitendra er en skuespiller, der gør det til et punkt at spille relaterbare karakterer, som vi bare ikke kan glemme. Fra Jeetu til Gittu har han medvirket i serier/film som Kota Factory, Panchayat, Shubh Mangal Zyada Saavdhan. Men før alt dette studerede han på IIT Kharagpur.

Hvad er Urvashi Rautelas kvalifikation?

Urvashi Rautela blev født den 25. februar 1994 i Kotdwar, Uttarakhand. Hun tog sin skolegang på DAV School, Kotdwar. Hun afsluttede sin universitetsuddannelse på Gargi College, New Delhi. Hun afsluttede sit diplom i skuespil på New York Film Academy's School of Film and Acting Talents

Ryddede Mukesh Ambani IIT JEE?

Mukesh Ambani, administrerende direktør for Reliance Industries sluttede sig til IIT-Bombay efter at have clearet IIT-JEE. … Han droppede ud af IIT Madras på sit andet år for at slutte sig til University of Madras som økonomistuderende og senere sluttede han sig til Delhi University for at studere jura.

Anbefalede: