Logo da.boatexistence.com

Var urvashi rautela en iitian?

Indholdsfortegnelse:

Var urvashi rautela en iitian?
Var urvashi rautela en iitian?

Video: Var urvashi rautela en iitian?

Video: Var urvashi rautela en iitian?
Video: क्या Urvashi Rautela एक IITian हैं? By Road To SKY #shorts 2024, Kan
Anonim

Urvashi Rautelas sociale mediehåndtag praler stolt af hende at være en IITian. Men Urvashi har sagt, at hun var naturvidenskabsstuderende og godkendte Indian Institute of Technology, som er det mest prestigefyldte ingeniørinstitut i Indien med gode resultater.

Er nogen skuespiller en italiensk?

Jitendra Kumar, IIT Kharagpur Jitendra er en skuespiller, der gør det til et punkt at spille relaterbare karakterer, som vi bare ikke kan glemme. Fra Jeetu til Gittu har han medvirket i serier/film som Kota Factory, Panchayat, Shubh Mangal Zyada Saavdhan. Men før alt dette studerede han på IIT Kharagpur.

Hvem er IIT Bollywood?

Chetan Bhagat En af de berømte indiske forfattere, Chetan Bhagat, er en maskiningeniør fra 1991-95 parti af IIT Delhi.

Vandt Urvashi Rautela Miss Universe to gange?

Vi elsker den stilkvotient, som Urvashi Rautela bringer til industrien, og kronede med rette til dronningen af B-town-moden! Den smukke Bollywood-skuespillerinde Urvashi Rautela er kommet langt fra vundet titlen Miss Universe to gange til at blive Bollywoods førende skuespillerinde.

Hvem er Urvashi crush?

Da hun blev spurgt om hendes forelskelse, skrev Urvashi ' Elon Musk' i en af sine historier. Hun skrev straks navnet på Teslas administrerende direktør, Elon Musk. Skuespilleren tilføjede også nogle emojis med sit navn.

Anbefalede: