Logo da.boatexistence.com

Var patrick mcgoohan og peter falk venner?

Indholdsfortegnelse:

Var patrick mcgoohan og peter falk venner?
Var patrick mcgoohan og peter falk venner?

Video: Var patrick mcgoohan og peter falk venner?

Video: Var patrick mcgoohan og peter falk venner?
Video: The Best of Patrick McGoohan | Columbo 2024, Kan
Anonim

McGoohan modtog to Emmy-priser for sit arbejde på Columbo sammen med sin mangeårige ven Peter Falk. McGoohan sagde, at hans første optræden på Columbo (afsnit: "By Dawn's Early Light", 1974) sandsynligvis var hans foretrukne amerikanske rolle.

Hvem var Peter Falks bedste venner?

Casestudiet til denne undersøgelse er det tætte og langvarige venskab og arbejdsforhold mellem Peter Falk, John Cassavetes og Ben Gazzara.

Var Patrick McGoohan og Peter Falk venner?

Falk og jeg var også knyttet til vores gensidige beundring for Patrick McGoohan, af "Prisoner" og "Danger Man" berømmelse. Selvfølgelig var Falk meget nære venner med McGoohan, den ikonoklastiske britiske bindeled, mens jeg kun kendte McGoohans arbejde, inklusive hans fantastiske vendinger som skuespiller i og instruktør af "Columbo"-segs.

Hvilken skuespiller optrådte mest i Columbo?

Patrick McGoohan spillede en Columbo-morder flere gange end nogen anden skuespiller – fire gange. Jack Cassidy og Robert Culp havde hver tre optrædener som mordere.

Hvem var Peter Falks foretrukne gæstestjerne på Columbo?

Tilstedeværelsen af Vito Scotti – en seks gange gæstestjerne i sin første optræden i programmet – var endnu et pluspunkt for Falk. "Vito Scotti er en god ven og en fantastisk skuespiller," sagde Falk. "Vi var glade for at bruge ham, når vi kunne. Han var fantastisk som tjeneren, den gamle bums, begravelsesdirektøren. "

Anbefalede: