Logo da.boatexistence.com

Turnerer doobie brothers stadig?

Indholdsfortegnelse:

Turnerer doobie brothers stadig?
Turnerer doobie brothers stadig?

Video: Turnerer doobie brothers stadig?

Video: Turnerer doobie brothers stadig?
Video: Форрест Хауи Макдональд: итоги пяти великих лет музыки... 2024, Kan
Anonim

Doobie Brothers er i øjeblikket turner på tværs af 2 lande og har 31 kommende koncerter. Deres næste turnédato er på Ak-Chin Pavilion i Phoenix, derefter vil de være på The Pavilion på Toyota Music Factory i Irving.

Skal The Doobie Brothers på turné i 2021?

The Doobie Brothers har annonceret tre nye datoer for deres 50-års jubilæumsturné. Bandet vil gøre 49 stop i hele Nordamerika, og starter 22. august 2021 i Des Moines, IA og slutter den 30. juni 2022 i London, ON. …

Er The Doobie Brothers 50-års jubilæumsturné aflyst?

The Doobie Brothers Udskyd kommende turnédatoer på grund af COVID-19-bekymringer … The Doobie Brothers opfordrer fans til at holde fast i deres billetter til de omlagte datoer for The Doobie Brothers' 50-års jubilæum Tour, som vil byde på særlige gæster, herunder Michael McDonald, Pat Simmons, Tom Johnston og John McFee.

Er Steely Dan-turné aflyst?

Steely Dan flyttede de første 12 datoer på deres kommende efterårsturné til 2022, "ud fra en overflod af forsigtighed på trods af COVID-19-sundheds- og sikkerhedsforanst altninger på plads" som ifølge en meddelelse. …

Optræder WHO stadig?

Siden Entwistle's død er The Who fortsat med at optræde og turnere, oftest med Starkey på trommer, Pino Palladino på bas og Petes bror Simon Townshend på anden guitar og backing vokal. I 2019 udgav gruppen albummet Who og turnerede med et symfoniorkester.

Anbefalede: