Logo da.boatexistence.com

Hvilket rumpletæppe er varmest?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket rumpletæppe er varmest?
Hvilket rumpletæppe er varmest?

Video: Hvilket rumpletæppe er varmest?

Video: Hvilket rumpletæppe er varmest?
Video: Rugs 101 Choosing The Correct Size Rug 2024, Kan
Anonim

Det nye Rumpl nye Featherlite-tæppe ($399) er dyrt, men hør med os. Det er mærkets letteste, varmeste og mest pakbare tæppe til dato. Rumpl byggede dette nye tæppe til dem, der leder efter en ultralet quiltmulighed.

Hvilken Rumpl er den varmeste?

Kommer fra fuglene, down er guldstandarden for varme-til-vægt-forhold. Rumpl's Down Puffy Blanket bruger bæredygtigt fremskaffede andedun.

Hvor varmt er Rumpl Nanoloft?

Mens Rumpls Nanoloft-tæpper er supervarme, er de ikke vintervarme i Minnesota. Så hvis du leder efter et sovepose alternativ til enkeltcifrede temperaturer, er dette ikke det. Tæpperne er ikke temperaturklassificerede, men deres hjemmeside siger, at de generelt holder folk varme i 45F og derover temperaturer

Kan et Rumpl-tæppe erstatte en sovepose?

Dette Rumpl-tæppe er ikke beregnet til at være et rygsækdyne. Det er ikke en erstatning for din sovepose på en vinter skitur. På grund af den tunge, omfangsrige vægt er dette tæppe ikke et godt valg for backpackere.

Er et Rumpl-tæppe det værd?

Efter test fandt jeg ud af, at Rumpl Down Puffy-tæppet i enmandsstørrelsen er bedst for de fleste mennesker. Den tilbyder det mest konkurrencedygtige varme-til-vægt-til-pris-forhold af alle de tæpper, jeg overvejede i et robust, pakkebart og behageligt design.

Anbefalede: