Logo da.boatexistence.com

Hvorfor bruges fosfatbufret s altvand?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruges fosfatbufret s altvand?
Hvorfor bruges fosfatbufret s altvand?

Video: Hvorfor bruges fosfatbufret s altvand?

Video: Hvorfor bruges fosfatbufret s altvand?
Video: Helt Rundtosset 2024, Kan
Anonim

Phosphatbufret s altvand (forkortet PBS) er en bufferopløsning, der almindeligvis anvendes i biologisk forskning. … bufferen hjælper med at opretholde en konstant pH. Osmolariteten og ionkoncentrationerne af opløsningerne svarer til den menneskelige krops (isotoniske).

Hvad bruges fosfatbuffer til?

Fosfatbuffere er meget brugt, fordi de hjælper med at opretholde et konstant pH-niveau i et bestemt miljø. Generelt forsøger de fleste forskere at opretholde en pH-værdi på 7,4 så ofte som muligt, fordi egenskaberne nøje matcher den menneskelige krops.

Hvad er formålet med PBS i cellekultur?

PBS (phosphatbufret s altvand) er en balanceret s altopløsning, der bruges til en række forskellige cellekulturapplikationer, såsom vask af celler før dissociation, transport af celler eller væv, fortynding af celler for optælling og klargøring af reagenser.

Hvorfor bruger du PBS?

PBS har mange anvendelsesmuligheder, fordi det er isotonisk og ikke-giftigt for celler … Det bruges til at skylle beholdere, der indeholder celler. PBS kan bruges som et fortyndingsmiddel i metoder til at tørre biomolekyler, da vandmolekyler i det vil være struktureret omkring stoffet (f.eks. protein), der skal 'tørres' og immobiliseres til en fast overflade.

Hvorfor er det vigtigt at bruge PBS til at vaske celler?

PBS har mange anvendelsesmuligheder, fordi det er isotonisk og ikke-toksisk for de fleste celler … PBS er en isotonisk og ikke-toksisk opløsning, som holder væv intakt og forhindrer dem i at briste. På samme måde forsyner det celler med vand og visse uorganiske ioner i bulk, der er nødvendige for normal cellemetabolisme.

Anbefalede: