Logo da.boatexistence.com

Hvor blev originalerne filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev originalerne filmet?
Hvor blev originalerne filmet?

Video: Hvor blev originalerne filmet?

Video: Hvor blev originalerne filmet?
Video: Left Behind Forever ~ Таинственный заброшенный замок Диснея XIX века 2024, Juli
Anonim

Serien fortæller historien om Mikaelson-søskende, de originale vampyrer, der bor i New Orleans. Den magtsyge familie bliver involveret i overnaturlig politik og forsøger at tage den by, de grundlagde, tilbage. Conyers var hjemsted for showet i flere sæsoner. Showet blev også filmet i Madison, Macon og Rom

Er The Originals faktisk filmet i New Orleans?

The Originals er en spin-off af det vildt populære show The Vampire Diaries, og udspiller helt og holdent i New Orleans. Du kan forvente at se masser af fang-tand-action i denne paranormale fantasi, som naturligvis blev skudt i en af New Orleans' ikoniske overjordiske "de dødes byer". Lafayette Cemetery No.

Hvor ligger Mikaelson-palæet?

Mikaelson Mansion, også kendt som Plantagen, ligger i New Orleans. I begyndelsen af det 19. århundrede var det hjemsted for guvernøren i New Orleans, med hvem Mikaelsons havde forståelse for deres tilstedeværelse i byen.

Hvor i Georgien filmede de The Originals?

The Originals blev filmet i Georgia med mange af deres scener filmet direkte i Olde Town Conyers at The Celtic Tavern. The Originals var et amerikansk fantasy overnaturligt drama-tv på The CW den 3. oktober 2013. Det er en spin-off af The Vampire Diaries.

Er Rousseaus en rigtig bar?

Ligesom Jardin Gris, vampy hangout (og Camis arbejdsplads) Rousseaus bar eksisterer ikke i det virkelige liv Hvor du dog kan få en drink, er i Napoleon House, den ikke-fiktive bar i French Quarter, som fans spekulerer på, var coveret for Rousseaus. Sæt dig i baren og bestil en martini som Elijah.

Anbefalede: