Logo da.boatexistence.com

Hvorfor går yrhpk ud af luften?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor går yrhpk ud af luften?
Hvorfor går yrhpk ud af luften?

Video: Hvorfor går yrhpk ud af luften?

Video: Hvorfor går yrhpk ud af luften?
Video: Ομιλία 42 - Συμβουλές προς τους γονείς για την καθοδήγηση των παιδιών - 19/8/2021 -Γέροντας Δοσίθεος 2024, April
Anonim

Den populære tv-dramaserie Yeh Rishtey Hai Pyaar Ke er klar til at gå i luften på grund af lave TRP-vurderinger. … Ifølge de seneste rapporter udsendes det sidste afsnit af Yeh Rishtey Hai Pyaar den 16. oktober 2020. Showet bliver erstattet af Saath Nibhaana Saathiya 2.

Hvorfor slutter Yrhpk?

Det var kanalens beslutning, og som producer skulle han være fair over for dem og acceptere at afslutte showet Selvom dette også var et chok for ham, måtte bede holdet om at lave justeringer af manuskriptet, så Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke-afslutningen kunne få et yndefuldt farvel.

Er Yrhpk bekræftet, at de går ud af luften?

bekræftede nyheden om, at hans show Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke vil gå off-air snartKort efter nyheden dukkede op i medierne, udtrykte fans deres skuffelse over, at deres yndlingsshow var ved at være slut. … Nyheder siger, at Saath Nibhana Saathiya 2 kommer til at erstatte showet.

Får Yrhpk forlængelse?

Og nu er her endnu en skuffende nyhed til fans, da kanalen har besluttet at trække stikket til det populære show, og det populære show, på trods af at fans kræver, at producenterne skal give en forlængelse af Shaheer Sheikh og Rhea Sharma-stjerneren på sociale medier. Udsendelsesdatoen for sidste afsnit er også bekræftet!

Er shaheer Sheikh ved at forlade Yrhpk?

Shaheer Sheikh skyder for det sidste afsnit af Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke, siger, at han vil savne at spille Abir. ' er klar til at gå ud af luften. De medvirkende sagde et følelsesmæssigt farvel til showet. … Han delte “Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke har været en meget god oplevelse indtil videre, og som de siger, kommer alle gode ting til en ende.

Anbefalede: