Fik angela en fedmeoperation?

Indholdsfortegnelse:

Fik angela en fedmeoperation?
Fik angela en fedmeoperation?

Video: Fik angela en fedmeoperation?

Video: Fik angela en fedmeoperation?
Video: Plastic Surgeon Reacts 90 DAY FIANCÉ : Angela Gets Gastric Sleeve & Cosmetic Surgery! 2024, Oktober
Anonim

I et marts 2021-interview med Us Weekly bekræftede Angela, at hun gennemgik en gastrisk ærmeoperation i august 2020 Hun afslørede sine planer om at begynde et vægttabsrejse på 90-dages forlovede: Lykkeligt til deres dages ende? … "Alt vil blive rekonstrueret, min hudoperation, de laver … jeg får det hele gjort. "

Fik Angie fra 90 dages forlovede en vægttabsoperation?

I marts afslørede Deem, at hun havde tabt 90 lbs. efter at have gennemgået fedtsugning, en gastrisk sleeve-procedure og en brystreduktion i august 2020.

Hvordan tabte Angela fra 90 dages forlovede sig?

Tilbage i marts afslørede Angela, at hendes vægttab kom efter ved at have gennemgået fedtsugning, en gastrisk sleeve-procedure og en brystreduktionHun fort alte Us Weekly: "Jeg lagde mærke til, da jeg tog til Nigeria sidste gang, at jeg bare tog på. "Jeg mener, jeg tror, jeg tog 20, næsten 25 lbs på.

Hvilken operation fik Angela fra 90 dages forlovede?

Realitystjernen tabte sig 90 pund efter at have gennemgået flere operationer i august 2020, inklusive fedtsugning, en mave-sleeve-procedure og en brystreduktion Jeg kunne ikke engang gå i købmanden butik med børnene for at få dagligvarer,” fort alte hun i marts udelukkende til Us Weekly, hvorfor hun valgte operationerne.

Hvad gjorde Angela ved hendes ansigt?

Artiklen bemærker, at 90-dages forlovedes Angela, fra Hazelhurst, Georgia, aflagde et besøg hos en læge fra Beverly Hills for at "forstærke et par af hendes ansigtstræk." Meemaw fik Revanesse Lips, et FDA-godkendt hyaluronsyrefyldstof, der vil give hende "fyldigere, mere ungdommelige læber." Ved siden af det modtog Angela også …

Anbefalede: