Logo da.boatexistence.com

Skal enterococcus kursiveres?

Indholdsfortegnelse:

Skal enterococcus kursiveres?
Skal enterococcus kursiveres?

Video: Skal enterococcus kursiveres?

Video: Skal enterococcus kursiveres?
Video: Анализы: Бакпосев - Доктор Комаровский 2024, Kan
Anonim

Alle bakterielle og mange virale gener er kursiveret. Serovarer af Salmonella enterica er ikke kursiveret. For andre organismer end bakterier, svampe og vira skal videnskabelige navne på taxaer over slægtsniveauet (familier, ordener osv.) være i romersk type.

Skal enterokokker kursives?

Yes: Når et latiniseret slægtsnavn optræder alene, skal det være kursivt (som en art eller et underspecifikt navn).

Hvordan skriver man navnet på en mikroorganisme?

slægtsnavnet er stort, og arten er med små bogstaver. Navnene skal være kursiv eller understreget i teksten. Når det fulde navn på en mikroorganisme er blevet skrevet ud én gang, kan slægtsnavnet forkortes til kun stort bogstav, forudsat at der ikke er nogen forveksling med andre slægter.

Hvordan skriver man taksonomiske navne?

Det binomiale navn består af et slægtsnavn og specifikt epitet. De videnskabelige navne på arter er kursiveret. Slægtsnavnet skrives altid med stort og skrives først; det specifikke epitet følger slægtsnavnet og er ikke skrevet med stort. Der er ingen undtagelse fra dette.

Er videnskabelige navne i kursiv?

1. Videnskabelige navne er altid i kursiv. Når du skriver tekst i hånden, kan du i stedet understrege dem, men der er ingen undskyldning for ikke at skrive kursiv, når du bruger et tekstbehandlingsprogram. Eksempel: brug Bos taurus, ikke Bos taurus.

Anbefalede: