Logo da.boatexistence.com

Vil smith instruktør cobra kai?

Indholdsfortegnelse:

Vil smith instruktør cobra kai?
Vil smith instruktør cobra kai?

Video: Vil smith instruktør cobra kai?

Video: Vil smith instruktør cobra kai?
Video: New Disney Movie - SNL 2024, Kan
Anonim

Will Smith er knyttet til 'Cobra Kai' Jadens far, Will Smith, fungerer som executive producer på Cobra Kai. Han beholdt rettighederne til Karate Kid-franchisen gennem sit produktionsselskab Overbrook Entertainment, hvorunder han udgav Jadens film fra 2010, The Karate Kid.

Er Will Smith en producer af Cobra Kai?

Fans af Cobra Kai kan blive overrasket over at høre, at Will Smith har en forbindelse til den roste serie. Skuespilleren fungerer som en af seriens executive producers sammen med Caleeb Pinkett, som er bror til Smiths kone Jada.

Hvem instruerer Cobra Kai?

Tja, hvis nogen har svarene på sådanne spørgsmål, er det mangeårige venner og Karate Kid-elskere Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg, der har skrevet den kærlighed til skrift, instruktion og executive-producerende hitshow Cobra Kai, som får en tredje sæson på Netflix i 2021 efter koldt spark på YouTube …

Købte Netflix Cobra Kai?

Den følgende måned annoncerede Netflix, at det købte Cobra Kai, med de første to sæsoner lanceret på platformen den 28. august 2020. Inden for Cobra Kais første måned med tilgængelighed på Netflix, premium-streamingtjenesten rapporterede, at over 50 millioner husstande streamede de første to sæsoner.

Er Daniel den slemme fyr i Cobra Kai?

William Zabka siger, at the Real Villain af 'Cobra Kai' ikke er John Kreese eller Daniel LaRusso. Johnny Lawrence (William Zabka) blev betragtet som skurken i The Karate Kid gennem 80'erne. … Desuden, når John Kreese (Martin Kove) vendte tilbage, var han altid den rigtige skurk. Men Zabka har en teori om, at en anden var det.

Anbefalede: