Logo da.boatexistence.com

Hvem lig er på leonards loft?

Indholdsfortegnelse:

Hvem lig er på leonards loft?
Hvem lig er på leonards loft?

Video: Hvem lig er på leonards loft?

Video: Hvem lig er på leonards loft?
Video: Up Where We Belong -- Joe Cocker & Jennifer Warnes 2024, Kan
Anonim

Det antydes, at han myrdede den første stoleviolin, som det ses i slutningen af nummer fem, da vi ser Helen Chos lig pakket ind i en plastikpresenning på Leonards loft.

Hvem er den døde krop på Leonards loft?

Hun blev i sidste ende myrdet af Leonard Peabody, så Vanya kunne få den første stoleposition. Hun er død af episoden nummer fem, hvor Vanya kommenterer, at Helen havde undladt at dukke op til tidligere prøver. I slutningen af afsnittet vises Helens krop pakket ind i en plastikpresenning på Leonards loft.

Hvad er der på Leonards loft?

A stråle af gennemsigtig energi kryber op på loftet, hvor Leonard har gemt et lig og Reginald Hargreeves-bogen, som Klaus smed helt tilbage i premieren.

Er Leonard en dårlig fyr i Umbrella Academy?

Type of Villain

Harold Jenkins, bedre kendt som Leonard Peabody, er en stor antagonist i den første sæson The Umbrella Academy og en posthum antagonist i den anden sæson sæson. Han var Vanya Hargreeves' tidligere kærlighedsinteresse og partner og er showets tilpasning af The Conductor. Han blev spillet af John Magaro.

Har Leonard Peabody kræfter?

Leonard (som jeg bliver ved med at kalde ham for sammenhængens skyld) er et barn, der blev født på samme dag, på samme tid, som alle Umbrella Academy-børnene. Men i modsætning til vores superheltemodige hovedpersoner blev Leonard født norm alt af et norm alt sæt forældre med ingen latente superkræfter

Anbefalede: