Logo da.boatexistence.com

Kan du spise små æbler?

Indholdsfortegnelse:

Kan du spise små æbler?
Kan du spise små æbler?

Video: Kan du spise små æbler?

Video: Kan du spise små æbler?
Video: Plukke æbler | Sange fra Minisjang 2024, Kan
Anonim

Krabbeæbler er dybest set små æbler, og de er sikre at spise, så længe du kasserer frøene og kernen. Som større æbler pakker de sunde næringsstoffer – bare i mindre skala. Men de er måske ikke altid velsmagende, og derfor er de ikke så almindeligt indtaget som deres større modstykker.

Hvad hedder de virkelig små æbler?

Krabbeæbler kaldes teknisk sådan på grund af deres størrelse - lille - og ikke deres kultivar, da ikke to æblefrø er genetisk ens. Tænk på dem som deres egen frugt af kulinariske årsager, da du ikke kan bruge krabbeæbler præcis, som du ville gøre større, mere velkendte æbler.

Gør crabapples dig syg?

Crabapples er faktisk ikke en anden slags træ end æbler. … Det betyder, at frugten fra crabapple-træer for det meste ikke smager særlig godt. At spise crabapples vil ikke gøre dig syg, men du nyder måske ikke oplevelsen.

Hvorfor har mit æbletræ små æbler?

Hvis frugttræets blomster ikke udtyndes før åbning, vil op til 90 procent af den small, hårde frugter, der udvikler sig lige efter bestøvning, til sidst blive kastet fra træet. … Disse frugter fortsætter med at udvikle sig og kan forblive på træet gennem hele vækstsæsonen og modnes til sidst til alvorligt små frugter.

Kan jeg spise æbler direkte fra træet?

Kun frugt i fuld størrelse er værd at spise, og den skal bruges hurtigt, da blå mærker betyder, at den snart bliver rådden. Mange vindfald har maddiker indeni, så de bruges norm alt til madlavning. Du skal bare skære de grimme stykker ud, og alt du ikke kan bruge med det samme, kan koges og fryses.

Anbefalede: