Logo da.boatexistence.com

Hvad er statusser på facebook?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er statusser på facebook?
Hvad er statusser på facebook?

Video: Hvad er statusser på facebook?

Video: Hvad er statusser på facebook?
Video: How to Post Facebook Status | Update Status on Facebook 2021 2024, Kan
Anonim

En Facebook-status er en opdateringsfunktion, som giver brugerne mulighed for at diskutere deres tanker, opholdssted eller vigtige oplysninger med deres venner Svarende til et tweet på det sociale netværk Twitter, en status er norm alt kort og giver generelt information uden at gå for meget i detaljer.

Hvad er forskellen mellem opslag og status på Facebook?

Den mest almindelige type indlæg, som du ser folk lave fra Facebook-delingsboksen, er en grundlæggende tekstopdatering, der besvarer spørgsmålet "Hvad tænker du på?" Folk omtaler denne type indlæg som en statusopdatering eller blot som deres status. Statusopdateringer er hurtige, korte og fuldstændig åbne for fortolkning.

Hvad betyder det, når nogen opdaterer deres status, men du ikke kan se den?

Virker ikke, kan stadig se dette på nogle familier og venners 'opdateringsstatus': Dette indhold er ikke tilgængeligt i øjeblikket. Når dette sker, er det norm alt fordi ejeren kun har delt det med en lille gruppe mennesker eller ændret hvem der kan se det, eller det er blevet slettet.

Hvordan ser du en persons status på Facebook?

Hvis en person, du er venner med, eller en side, du følger, har postet en historie, kan du se den ved at gøre en af følgende muligheder:

  1. Tryk på deres historie øverst i nyhedsfeed.
  2. Gå til deres profil eller side, og tryk på deres profilbillede.
  3. Tryk på deres profilbillede ud for et opslag, de har delt i nyhedsfeed.

Hvorfor sender min Facebook ting, jeg ikke har lagt op?

Der er tre hovedårsager, der kan give anledning til bekymring: Nogen eller noget andet har adgang til din Facebook-konto . En Facebook-app har tilladelse til at skrive på din tidslinje . Et aktivt script eller en browserudvidelse kan sende indlæg på dine vegne.

Anbefalede: