Logo da.boatexistence.com

Forlod myr-forhandlere?

Indholdsfortegnelse:

Forlod myr-forhandlere?
Forlod myr-forhandlere?

Video: Forlod myr-forhandlere?

Video: Forlod myr-forhandlere?
Video: Милосердие порождает множество грехов ► 2 Прохождение Dante’s Inferno (Ад Данте) 2024, Kan
Anonim

Ant Anstead har afsluttet en stor del af sit professionelle liv. Den 41-årige britiske tv-vært annoncerede mandag på Instagram, at han ikke længere vil være vært for bilshowet, Wheelers Dealers "Min tid på Wheeler Dealers er slut som showet går tilbage til Storbritannien," skrev den nu californiske far.

Hvorfor forlod myre Wheeler-forhandlere?

Ant meddelte dog, at han ville forlade showet, og Marc Priestley ville erstatte ham. Årsagen til dette er, fordi showet havde været optaget i Californien og ville vende tilbage til Storbritannien efter seks år.

Er Ant Anstead stadig på wheelers-forhandlere?

Wheeler Dealers er for øjeblikket halvvejs gennem sin 16. serie, som vil være den sidste med Anstead på fuld tid. Serie 17, med det nye format, starter i løbet af efteråret 2021.

Hvad sker der med Ant Anstead?

Ant Anstead går videre fra fortiden og finder taknemmelighed efter skilsmisse. Efter sin adskillelse fra HGTV-stjernen Christina Haack i september afslørede Anstead, at han brat forlod deres familiehjem i Newport Beach, Californien og flyttede ind i en lille lejelejlighed.

Får Ant Anstead et nyt show?

Ant Anstead og Cristy Lees nye show har officielt premieredato - og vi har den eksklusive trailer! Celebrity IOU: Joyride, som får Ant Anstead og Cristy Lee i hovedrollerne og byder på en række A-liste-gæster, begynder at streame på Discovery+ mandag den 23. august, kan PEOPLE eksklusivt annoncere.

Anbefalede: