Logo da.boatexistence.com

Hvorfor tror Johnny, at Dally er en helt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor tror Johnny, at Dally er en helt?
Hvorfor tror Johnny, at Dally er en helt?

Video: Hvorfor tror Johnny, at Dally er en helt?

Video: Hvorfor tror Johnny, at Dally er en helt?
Video: КЕМПИНГ под ДОЖДЕМ с ТЕНТОМ и СОБАКОЙ 2024, Kan
Anonim

Johnny tror, at Dally er en helt på grund af Dallys dybe loyalitet over for sine medgreasers. Dally udtrykker denne medfødte loyalitet gennem handlinger af selvopofrelse. Derudover tænker Johnny på Dally som en æresmand, en person, der aldrig vil forråde en anden Greaser.

Hvordan var Dally en helt for Johnny?

Dally betragtes som en helt for at risikere sit liv for at redde Ponyboy og Johnny under kirkebranden Papirerne gjorde Dally til en helt for at redde Johnny i hændelsen med branden. Da Johnny og Ponyboy redder børnene fra branden i den forladte kirke, hvor de hænger ud, redder Dally Johnny.

Hvorfor tror Johnny, at Dally er en helt side 76?

Hvorfor tror Johnny, at han er en helt (s. 76)? … Johnny tror, at han er en helt fordi hvis Dally ikke gav dem pistolen og pengene, hvis de kom i kamp, ville de ikke have noget at kæmpe tilbage med for at beskytte dem.

Hvorfor tror Johnny, at Dally er en heltequizlet?

Johnny synes, Dally er en helt fordi han holdt sig kold, da politiet kom for at arrestere ham, og at han beundrede ham for ikke at knække. Du har lige læst 29 termer!

Hvorfor er Dally en af Johnnys helte?

Ponyboy har sine brødre til at pleje ham og passe på ham. Johnny har ikke en omsorgsfuld familie til at vise ham kærlighed. Dette er grunden til, at Dally er Johnnys helt. Johnny vil have Dallys godkendelse og kærlighed, fordi han ser Dally som mere end en ven.

Anbefalede: