Logo da.boatexistence.com

Hvor er den anden skråstreg på tastaturet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er den anden skråstreg på tastaturet?
Hvor er den anden skråstreg på tastaturet?

Video: Hvor er den anden skråstreg på tastaturet?

Video: Hvor er den anden skråstreg på tastaturet?
Video: How to type the forward slash (/) with any keyboard 2024, Kan
Anonim

Oprettelse af \-symbolet på et amerikansk tastatur På engelske pc- og Mac-tastaturer er backslash-tasten også pipe-tasten. Den er placeret over Enter-tasten (Returtasten), og under Backspace-tasten. Ved at trykke på \-tasten oprettes en omvendt skråstreg.

Hvor er den fremadrettede skråstreg på tastaturet?

På engelske tastaturer er den fremadgående skråstreg på samme tast som spørgsmålstegnet ved siden af den højre Shift-tast.

Hvad er det andet symbol på omvendt skråstreg-tasten?

Alternativt omt alt som en lodret streg, røret er en computertastaturtast "|" er en lodret linje, nogle gange afbildet med et mellemrum. Dette symbol findes på den samme QWERTY-tastaturtast i USA som omvendt skråstreg-tasten. Hvor er røret på tastaturet?

Hvordan laver du et skråstreg?

Tryk på "Backslash"-tasten, som er direkte over eller under "Enter"- eller "Return"-tasten på de fleste tastaturer. Gentag efter behov for at indtaste flere omvendte skråstreg.

Hvad er et skråstreg?

Skråstregen er et skrå skrå stregtegn /. Engang brugt til at markere punktum og kommaer, bruges skråstregen nu oftest til at repræsentere eksklusiv eller inklusiv eller, division og brøker og som en datoseparator.

Anbefalede: