Logo da.boatexistence.com

Hvor er skråstreg fra i Stoke på Trent?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er skråstreg fra i Stoke på Trent?
Hvor er skråstreg fra i Stoke på Trent?

Video: Hvor er skråstreg fra i Stoke på Trent?

Video: Hvor er skråstreg fra i Stoke på Trent?
Video: Det komplette neste js-kurset - Lær Nextjs på 2 timer! | Reager SSR + tidskoder 2024, Kan
Anonim

Jeg er faktisk fra en lille by i det der hedder Blurton. Tro det eller ej, Stoke-on-Trent var berømt for sit keramik," griner Slash. Guitarhelten ser tilbage på sin barndom i England med kærlighed. "Jeg havde det så sjovt i den periode.

Hvor voksede slash op?

Slash voksede op i Los Angeles og lærte at spille guitar som teenager. I 1985 sluttede han sig til Guns N' Roses og opnåede international anerkendelse for riffs på sange som "Sweet Child o' Mine." Efter at have forladt Guns N' Roses i 1996, lavede Slash session-arbejde og dannede andre bands, såsom Velvet Revolver.

Hvor er Slash fra i Storbritannien?

Slash blev født i Stoke-On-Trent, Staffordshire, England den 23. juli 1965. Hans fødenavn er Saul Hudson.

Hvad er Slashs etniske baggrund?

Af hans blandede baggrund har Slash bemærket: "Som musiker har jeg altid moret mig over, at jeg er både britisk og sort; især fordi så mange amerikanske musikere ser ud til at stræbe efter at være britiske, mens så mange britiske musikere, især i tresserne, gjorde så store anstrengelser for at være sorte. "

Er Slash mexicansk?

Er skråstreg mexicansk? Saul Hudson (født 23. juli 1965), bedre kendt som Slash, er en britisk-amerikansk musiker, sangskriver og pladeproducer.

Anbefalede: