Logo da.boatexistence.com

Hvilke byer ligger i kittitas amt?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke byer ligger i kittitas amt?
Hvilke byer ligger i kittitas amt?

Video: Hvilke byer ligger i kittitas amt?

Video: Hvilke byer ligger i kittitas amt?
Video: Димаш - реакция мира - "Махаббат Бер Маган" ("Give me love") / Взгляд [SUB] 2024, Juli
Anonim

Kittitas County er et amt beliggende i den amerikanske stat Washington. Ved folketællingen i 2010 var dens befolkning 40.915. Dens amtssæde og største by er Ellensburg. Amtet blev oprettet i november 1883, da det blev skåret ud af Yakima County.

Hvad betyder ordet Kittitas?

Udtrykket "Kittitas" er blevet sagt at betyde alt fra hvidt kridt til skifersten til stimefolk til land med overflod. … Indianerne, der beboede dalen, var kendt som Kittitas eller Upper Yakima indianerne, der begge var en del af den større Yakima Nation.

Hvad er Kittitas-dalen kendt for?

Kittitas-dalen var et traditionelt samlingssted for stammer øst for CascadesHvide bosættere begyndte at strømme ind i Kittitas-dalen i slutningen af 1850'erne. … Hvedeplantning i Kittitas Valley begyndte i 1868. Amtets første melmølle blev etableret nær Ellensburg i 1873.

Hvor gammel er Ellensburg WA?

Early Growth & Incorporation

Med en befolkning på 2.768 blev Ellensburg amtssæde for Kittitas County, da det blev dannet i 1883. Byen Ellensburg blev først indlemmet på 26. november 1883 under en territorial lov gældende 1. januar 1884.

Er Ellensburg WA sikkert?

Med en kriminalitetsrate på 37 pr. tusinde indbyggere har Ellensburg en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 27.

Anbefalede: