Logo da.boatexistence.com

Hvorfor gik Mase på pension?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor gik Mase på pension?
Hvorfor gik Mase på pension?

Video: Hvorfor gik Mase på pension?

Video: Hvorfor gik Mase på pension?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Den 20. april 1999, under et interview med Funkmaster Flex på New York-radiostationen Hot 97, annoncerede Mase sin pensionering fra music for at forfølge et "kald fra Gud" Han hævdede, at han "ledede mennesker, venner, børn og andre ned ad en vej til helvede", og sagde, at han gik for at finde Gud i sit hjerte og følge ham.

Hvad skete der mellem Mase og Diddy?

Den 31. januar 2020 tog Mase til sin Instagram-side for offentligt at udtrykke sine klager over Diddy. … Han fortsatte med at fortælle om de måder, hvorpå han følte, at Diddy tidligere havde skadet ham og hans karriere. Han fort alte, at han følte, at han var blevet bestjålet og uretfærdigt kompenseret for det arbejde, han havde produceret for Diddy

Hvad skete der nogensinde med Ma E?

I 1999, Mase trak sig berømt tilbage fra hiphop for at forfølge et kald fra Gud … Efter fem års pause vendte Mase tilbage til rapspillet og udgav sit comeback-album, Velkommen tilbage, og tilpasser sig 50 Cents G-Unit. Siden da har Mase skrævet mellem sin karriere som rapper og livet som en af Guds udvalgte.

Hvad er Mases nettoværdi?

Mase Net Worth: Mase er en amerikansk rapper, sangskriver, tv-personlighed, inspirerende foredragsholder og minister, som har en nettoværdi på $8 millioner I slutningen af 1990'erne fik han sin start i rapmusikkens verden takket være Sean "Puff Daddy" Combs og hans musikaftryk, Bad Boy Records.

Hvornår gik mor på pension?

Mens Mase nu er tilbage til at lave den musik, hiphop-fans elskede ham for, vil hans 1999 pensionering altid være et monument alt øjeblik i hip-hop.

Anbefalede: