Logo da.boatexistence.com

Hvordan knaphuller man nogen?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan knaphuller man nogen?
Hvordan knaphuller man nogen?

Video: Hvordan knaphuller man nogen?

Video: Hvordan knaphuller man nogen?
Video: Knaphul - 2 masker sammen, slå om 2024, Kan
Anonim

At begrænse eller tiltale nogen i eller med samtale. Kan sammenlignes med holde fast i nogen ved reversene (hvor knaphullet, der bruges til en boutonniere, er placeret). Jeg forsøgte at forlade kontoret tidligt, men Larry kneb i mig med en kedelig samtale om weekendplaner.

Hvad betyder det at knaphul nogen?

verbum (2) knaphul; knaphul; knaphuller. Definition af knaphul (indgang 3 af 3) transitivt verbum.: at holde tilbage i samtalen ved eller som ved at holde fast i de ydre beklædningsgenstande af.

Hvad er dit knaphul?

Udtrykket "knaphul" refererer til de to huller, som nålene skaber gennem din hud og ind i AV-fistelvæggen-som begge ligner faktiske knaphuller.

Hvad kalder man hullet, en knap går ind i?

Knaphuller er forstærkede huller i stoffet, som knapper passerer igennem, så et stykke stof kan fastgøres til et andet. … Knaphuller kan også referere til blomster, der bæres i revers knaphullet på en frakke eller jakke, som blot omtales som "knaphuller" eller boutonnières

Hvad er meningen med Botton?

1a: en lille knop eller skive, der er fastgjort til en artikel (som tøj) og bruges som en fastgørelsesanordning ved at føre den gennem et knaphul eller en løkke. b: et norm alt cirkulært metal- eller plastikmærke med et stemplet design eller trykt slogan-kampagneknap.

Anbefalede: