Logo da.boatexistence.com

Kan sneærter vokse om sommeren?

Indholdsfortegnelse:

Kan sneærter vokse om sommeren?
Kan sneærter vokse om sommeren?

Video: Kan sneærter vokse om sommeren?

Video: Kan sneærter vokse om sommeren?
Video: Styling My Thrift Finds | Collab with @Gridiron & Grace | POTTING BENCH REFRESH 2024, Kan
Anonim

Det er midt på sommeren, men det er ikke for sent at så sneærter. Ærterne vokser faktisk rigtig fint i den varme jord. … Lad være med at svede det, hvis du endnu ikke har været i stand til at så sneærter i din have. juni er faktisk det perfekte tidspunkt at gøre det på!

Kan du dyrke ærter i varmt vejr?

De vokser bedst, når temperaturen holder sig under 70 grader Ærter holder op med at producere bælg, når de bliver for varme, men begynder at producere igen, når det køler ned. Det er derfor, ærter betragtes som en afgrøde i køligt vejr. … De er mindre fibrøse end engelske ærter, og de snapper som grønne bønner.

Hvor varmt kan sneærter tåle?

Hvis sneen er faldet og har dækket ærterne, kan planterne tåle temperaturer helt ned til 10 grader F. (-15 C.) eller selv 5 grader F. (-12 C.)uden at lide for meget skade.

Kan du plante sneærter i juli?

Jord- og lufttemperaturerÆrter skal have en jordtemperatur på omkring 45 grader Fahrenheit for at spire. … Hvis du beslutter dig for at plante ærter i juli eller senere på sommeren, så giv dem mere tid til at modnes, end du ville gøre for ærter plantet om foråret, da temperaturerne falder, og dagene bliver kortere.

Hvilken årstid vokser sneærter i?

6 tips til dyrkning af sneærter

1/ Sneærter hader frost, som vil beskadige blomsterne, så de er ikke egnede til efterår plantning i kølige områder, men kan plantes om efteråret i varme områder; de foretrækker temperaturer på omkring 13-18°C. 2/ Tilføj kompost og dolomit til jorden før plantning (ærter elsker basisk jord).

Anbefalede: