Koster bpay penge?

Indholdsfortegnelse:

Koster bpay penge?
Koster bpay penge?

Video: Koster bpay penge?

Video: Koster bpay penge?
Video: Wolf Gaming Intro for youtube channel 2024, September
Anonim

Du kan betale de fleste af dine regninger med BPAY, inklusive kommunale takster, telefon-, gas- og vandregninger. … Du skal være registreret til internetbank eller telefonbank for at bruge BPAY. Der er ingen gebyrer eller gebyrer for at betale en regning via BPAY (det er gratis).

Kan jeg BPAY med kreditkort?

Kan jeg bruge BPAY med mit kreditkort? Ja det kan du, men du bør tjekke, om du bliver debiteret som et køb eller et kontant forskud. Nogle banker kan tillade dig at bruge BPAY med dit kreditkort, hvis fakturaudstederen ikke accepterer kreditkortbetalinger.

Debiterer Westpac for BPAY?

Hvis kunder betaler en faktura med dine BPAY-oplysninger, koster det dig kun 80 cents pr. transaktion. De samlede gebyrer hver måned for BPAY vil blive fratrukket den første hverdag i den følgende måned.

Hvordan fungerer BPAY i Australien?

Hvad er BPAY? BPAY® er en nem og sikker måde at administrere dine regninger med én betalingsmetode alle gennem din online- eller mobilbank. Du kan vælge, hvilken konto du vil betale regninger fra, og planlægge betalinger på en dato, der fungerer for dig, så længe du har midler til rådighed på din konto på den planlagte dato.

Er BPAY australsk?

BPAY er et elektronisk regningsbetalingssystem i Australien, som gør det muligt at foretage betalinger via et pengeinstituts online-, mobiltelefon- eller telefonbank til organisationer, der er registrerede BPAY-fakturaer.

Anbefalede: