Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev shrek skrevet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev shrek skrevet?
Hvornår blev shrek skrevet?

Video: Hvornår blev shrek skrevet?

Video: Hvornår blev shrek skrevet?
Video: SHREK - Jagt efter fluer på PlayStation! 2024, Kan
Anonim

Shrek! Shrek! er en humoristisk fantasy-billedbog udgivet i 1990 af den amerikanske bogforfatter og tegneserieskaber William Steig, om et modbydeligt grønt monster, der forlader hjemmet for at se verden og ender med at gifte sig med en grim prinsesse.

Hvor kom ideen om Shrek fra?

Shrek er en fiktiv troldkarakter skabt af den amerikanske forfatter William Steig Shrek er hovedpersonen i bogen af samme navn, en serie film af DreamWorks Animation, samt en musical. Navnet "Shrek" er afledt af det tyske ord Schreck, der betyder "skræk" eller "terror ".

Er filmen Shrek baseret på en bog?

Shrek! Shrek er en amerikansk computeranimeret fantasy-komediefilm fra 2001, løst baseret på eventyrets billedbog fra 1990 af William Steig.

Er Shrek 4 bekræftet?

Ingen udgivelsesdato er blevet bekræftet endnu, på trods af at 'Shrek 4' var blevet udgivet tilbage i 2010. Arbejdet med 'Shrek 5' begyndte i 2016 og sigtede oprindeligt mod en 2019 udgivelse, men det er nu blevet skubbet tilbage, og de fleste forventer, at det kan udgives i slutningen af 2022, et sted mellem september og november.

Hvorfor er Fiona den eneste kvindelige trold?

Hun forklarer, at da hun var barn, fortryllede en heks hende, hvilket fik hende til at forvandle sig til en trold, når solen går ned, og at forbandelsen kun kan blive brudt af ægte kærligheds første kys.

Anbefalede: