Logo da.boatexistence.com

Understøtter f.eks. pladsholder?

Indholdsfortegnelse:

Understøtter f.eks. pladsholder?
Understøtter f.eks. pladsholder?

Video: Understøtter f.eks. pladsholder?

Video: Understøtter f.eks. pladsholder?
Video: greedy (C) 2024, Kan
Anonim

Pladsholderattributten understøttes i alle større browsere, undtagen Internet Explorer.

Kan jeg bruge input pladsholder?

Inputelementer kan nogle gange vise pladsholdertekst som et tip til brugeren om, hvad der skal indtastes. Se for eksempel pladsholderattributten i HTML5. Pseudoklassen:placeholder-showed matcher et inputelement, der viser en sådan pladsholdertekst.

Hvordan holder jeg pladsholder på Internet Explorer-fokus?

Der er ingen god måde at få pladsholder til at forblive på feltfokus i IE 10+, men hvis du forsøger at erstatte etiketter med pladsholdere, bør du tage et kig på dette. Det er måden at kombinere pladsholdere og etiket på for at forbedre brugeroplevelsen.

Hvad bruges:: pladsholder Pseudoelement til?

::placeholder pseudo-elementet repræsenterer pladsholdertekst i et inputfelt: tekst, der repræsenterer inputtet og giver et tip til brugeren om, hvordan formularen skal udfyldes. For eksempel kan et datoindtastningsfelt have pladsholderteksten ÅÅÅÅ-MM-DD for at tydeliggøre, at numeriske datoer skal indtastes i år-måned-dag rækkefølge.

Hvordan indsætter du en pladsholder i tekst?

På fanen Slide Master, i Master Layout-gruppen, klik på Insert Placeholder, og klik derefter på den type pladsholder, du ønsker. Klik på en placering på layoutet, og træk derefter for at tegne pladsholderen. Hvis du tilføjer en tekstpladsholder, kan du tilføje tilpasset tekst.

Anbefalede: