Logo da.boatexistence.com

Er klokkespil et musikinstrument?

Indholdsfortegnelse:

Er klokkespil et musikinstrument?
Er klokkespil et musikinstrument?

Video: Er klokkespil et musikinstrument?

Video: Er klokkespil et musikinstrument?
Video: Se Den Lille Kattekilling spillet på Sonor Xylofon-mus 2024, Kan
Anonim

Et klokkespil er et udendørs musikinstrument bestående af minimum 23 klokker og så mange som 70. En gruppe klokker på 22 eller derunder er kendt som en klokke, f.eks. som sæt med 10 klokker i Berea Colleges Phelps Stokes Chapel. Klokkeklokker bruges norm alt til at afspille enkeltlinjemelodier.

Hvilken type musikinstrument er et klokkespil?

Et klokkespil er et musikinstrument af klokker Typisk anbragt i et specialbygget klokketårn eller klokketårn, består et klokkespil af mindst 23 harmonisk indstillede klokker. De kopformede klokker er hængt fast i en ramme (hvad en campanolog ville kalde "død" i stedet for "svingende").

Hvad bruges klokkespil til?

Et klokkespil er et musikinstrument sammensat af mindst 23 klokkespil, arrangeret i kromatisk rækkefølge, så stemt, at det producerer konkordant harmoni, når mange klokker lyder sammen. Det spilles fra et keyboard, der tillader udtryk gennem variation af berøring.

Hvad hedder et klokkespiltastatur?

Selvom det traditionelle klokkespil-keyboard (nogle gange kaldet a clavier) deler nogle ligheder med andre keyboard-instrumenter, er præstationsteknikken unik for klokkespillet. Keyboardet har en manuel toneart (spillet med hånden) for hver tone i klokkespillet.

Hvad er det største klokkespil i verden?

Det største klokkespil (minimum 23 klokker) i verden er Hyechon College Carillon, Seo-ku, Taejon, Sydkorea, med 78 klokker.

Anbefalede: