Logo da.boatexistence.com

Var mener tilt alte?

Indholdsfortegnelse:

Var mener tilt alte?
Var mener tilt alte?

Video: Var mener tilt alte?

Video: Var mener tilt alte?
Video: Repair SUPER SIZE Tilt Bracket for 90T Excavator | Line boring & Machining 2024, Kan
Anonim

: en person eller gruppe, mod hvem der anlægges et kriminelt eller civilt søgsmål: en person, der bliver sagsøgt eller anklaget for at begå en forbrydelse, hvis juryen finder den tilt alte uskyldig - sammenlign sagsøger.

Hvad er et sagsøgt eksempel?

Definitionen af en anklaget er en person, der bliver sagsøgt eller anklaget for en forbrydelse. Et eksempel på en tilt alt er en person, der er anklaget for at køre påvirket. … I en straffesag, anklagede; i en civil retssag, den person eller enhed, mod hvem et krav er fremsat.

Hvad betyder en tilt alt i en retssag?

tilt alte - I en civil retssag, personen klagede over; i en straffesag den, der er tilt alt for forbrydelsen. forsvarsbord - Bordet, hvor forsvarsadvokaten sidder sammen med den tilt alte i retssalen.

Hvad er grundordet for tilt alt?

tilt alte (n.)

c. 1400, i juridisk forstand "en part sagsøgt ved en domstol", fra anglo-fransk, gammelfransk sagsøgt (moderne fransk anklaget), navneordbrug af nuværende participium af defendre (se forsvare). Den tidligste brug på engelsk var som et nuværende participium adjektiv, der betyder "defensiv, forsvarende" (ca. 1300).

Hvem beskytter den tilt alte?

De kriminelle anklagedes rettigheder er beskyttet af den fjerde, femte og sjette ændring af forfatningen Selvom disse beskyttelser har til formål at beskytte individer mod overgreb fra regeringens side, er regeringen har også en forpligtelse til at beskytte sine borgere mod kriminel aktivitet.

Anbefalede: