Logo da.boatexistence.com

Er ipswich town blevet solgt?

Indholdsfortegnelse:

Er ipswich town blevet solgt?
Er ipswich town blevet solgt?

Video: Er ipswich town blevet solgt?

Video: Er ipswich town blevet solgt?
Video: БЫСТРЫЙ ASMR 👩‍⚕️ 29 РОЛЕВЫХ по Алфавиту 👷‍♀️🕵️‍♀️ АСМР / 29 Roleplays 2024, Kan
Anonim

Ipswich Town-overtagelsen gennemført - Evans sælger klubben til et nyt amerikansk konsortium. Ipswich Town har bekræftet, at klubben nu er under nyt ejerskab. I en erklæring på klubbens hjemmeside meddelte den tidligere ejer Marcus Evans, at hans 14-årige embedsperiode i spidsen for klubben var forbi.

Hvem har købt Ipswich Town?

IPSWICH TOWN UNDER NYT EJER

  • Marcus Evans Group afslutter salget af aktiemajoriteten i Football Club.
  • Erklæring fra Marcus Evans.
  • UDTALELSE FRA GAMECHANGER 20 LTD, NYE EJERE AF IPSWICH TOWN.
  • DE TRE LØVER.

Hvor meget solgte Ipswich Town for?

De enorme pengesummer bag Ipswich Towns nye ejerskab er blevet præciseret i dag. Marcus Evans 13-årige regeringstid sluttede i sidste uge, da klubben blev solgt til den amerikansk-ledede gruppe Gamechanger 20 Ltd for ca. £40m.

Er Ed Sheeran fra Ipswich?

Ed Sheeran er blev navngivet på holdlisten for Ipswich Town for deres kommende sæson. Sangerinden, der bor i Suffolk og er Tractor Boys-fan, sponsorerer allerede skjorterne til mændenes og kvindernes førstehold denne kampagne. … "Da Ipswich fort alte mig, troede jeg, de lavede sjov, men jeg elsker ideen," sagde Sheeran.

Støtter Ed Sheeran Ipswich Town?

Sheeran er en Ipswich Town-fan Sheran er vokset op i Ipswich og er faktisk Tractor Boys-fan og deltager stadig ret ofte i kampe på Portman Road Stadium. "Jeg voksede op på et sted, der hedder Ipswich, Ipswich har et fodboldhold, der hedder Ipswich Town," sagde Sheeran engang.

Anbefalede: